Vakantie? Huwelijksaanzoek!

De vakantie is dé perfecte gelegenheid voor een huwelijksaanzoek. Maar wacht niet tot het einde van de vakantie! Een paar fijne tips...

Welkom in de wereld van trouwen bij de Honeymoon Shop

De gratis Masterclass van de Honeymoon Shop in Rotterdam op donderdag 7 februari jl. was een daverend succces. Een korte impressie.
Samen met moeders en/of vriendinnen en onder het genot van een hapje en een drankje konden bruiden in spé zich onderdompelen in de wereld van ‘trouwen’. Met open armen werden ze ontvangen door het team van de Honeymoon Shop om bruidsjurken te passen. Én om uiteenlopende trouwspecialisten te ontmoeten en inspiratie op te doen!

Op de drempel...

2018 is bijna voorbij, het jaar is werkelijk voorbij gevlógen. Op 30 december voltrek ik mijn laatste huwelijk van dit jaar. Op een heel bijzondere plek mag ik een prachtig bruidspaar om hun JA-woord vragen.
Trouwambtenaar (Babs) is het allermooiste vak dat er bestaat. Babs met hart en ziel - dát ben ik. In dit filmpje vertel ik waarom ik voor dit prachtige vak heb gekozen.
Gaan jullie trouwen en willen jullie vrijblijvend en gratis kennismaken? Neem dan nu contact met mij op, want mijn agenda voor 2019 raakt al aardig vol!

The pitstop. Tussen twee trouwseizoenen

Het trouwseizoen 2018 zit erop, maar ik ben alweer volop bezig met het seizoen 2019. Ik kijk met heel veel plezier terug en verheug me nú al op het komende seizoen. Met heel veel liefde en plezier help ik bruidsparen om inhoud en vorm te geven aan de trouwceremonie van hún dromen. De ceremonie die zij én hun gasten zich hun leven lang zullen herinneren. Daar ga ik voor en daar stá ik voor! Kijk maar eens in het gastenboek op deze website!

Het verrassingshuwelijk van Chris en Linda: dubbel feest!

Gisteravond was het eindelijk zo ver: Chris en Linda stapten in het huwelijksbootje. En dat deden ze op een a-typische manier. Vier maanden geleden wisten ze het al: hun huwelijk moest een complete verrassing zijn voor hun familie en vrienden. En dat is gelukt! Hun kinderen waren pas sinds drie weken op de hoogte…
Het bruidspaar had het zichzelf niet makkelijk gemaakt, want al die tijd moesten ze alert zijn dat ze hun mond niet voorbij zouden praten, dus af en toe een leugentje om bestwil. Maar het was allemaal zéér de moeite waard. Na de zeer geanimeerde ceremonie werd er dubbel feest gevierd: niet alleen hun Grote Feest van de Liefde, maar ook de vijftigste verjaardag van de bruidegom! Luuk en Remco van ID-DJ Entertainment verzorgden een weergaloze discoshow. Een topavond!

Even bijpraten...

Door een ongeluk(je) is het even stil geweest qua vlogs, maar qua activiteiten is dat geenszins het geval, alles gaat gewoon door! Ook mijn lidmaatschap van de vakjury van de ZIWA Awards 2018 heeft er niet onder geleden. Het trouw-hoogseizoen is nu voorbij, maar ik blijf heerlijk bezig met trouwen, workshops volgen, beurzen. Én genieten van mijn familie en vrienden. The good life!

Leuk nieuws in drievoud!

Sander en Sophie stappen in juni 2019 in het huwelijksbootje. En ik mag hun huwelijk voltrekken, want ook wij zijn een perfect match! Verder hoop ik jullie te ontmoeten bij Finley Het Witte Huis in Loosdrecht, tijdens de Open Top Trouwlocatie Route. En tot slot: verrassingshuwelijken - maar liefst drie mag ik er de komende tijd verzorgen!

Ja - volmondig!

Vandaag mocht ik persoonlijk kennismaken met Michael en Femke, een superleuk stel – voor elkaar gemáákt. Ze trouwen volgend jaar, op 9 augustus op een super romantische locatie. Ze hoefden ze er geen moment over na te denken - volmondig zeggen ze JA tegen mij! Hun trouwambtenaar kiezen kunnen ze afstrepen van hun to-do list!

Renewal of the vows

Willen jullie je liefde opnieuw aan elkaar bevestigen? Met jullie allerliefsten erbij? Op jullie favoriete plek – misschien wel daar waar jullie voor het eerst hebben gekust, of de plek van het huwelijksaanzoek?

Liefde in de Oude Hortus

Hij is Nederlander, zij Engelse en ze wonen in Kampala, Oeganda, waar ze elkaar vier jaar geleden ontmoetten. In de Oude Hortus in Utrecht gaven zij elkaar onlangs hun JA-woord. Een Engels/Nederlandse ceremonie, waarvan iedereen zichtbaar genoot. Niet in de laatste plaats het bruidspaar: Geert Jan en Bridget!

's-Hertogenbosch stad van de liefde

Arjan en Ramona hebben JA tegen elkaar gezegd, in het Bastionder in 's-Hertogenbosch. Zó'n toffe ceremonie, hun liefde zó voelbaar. Een nieuw hoofdstuk in hun eigen liefdesgeschiedenis.

Ze zeggen JA tegen mij

Mitchell en Derya zeggen 'JA' tegen mij. In september ga ik met heel veel plezier en liefde hun huwelijk voltrekken. Hun twee prachtige dochters willen heel graag hun steentje bijdragen aan de ceremonie. Ik bárst van de leuke ideeën, dus dat komt hélemaal goed!

Meteen een klik!

Ik ontvang zó veel bruidsparen in mijn huis, die vervuld zijn van liefde. En die mij toelaten in hun hart. De liefde vieren – zó puur, zó eerlijk. Er bestaat niets mooiers. Danny en Manouk trouwen in juli 2019 op het strand. Met de blote voetjes in het zand gaan zij JA tegen elkaar zeggen. En ik mag hun huwelijk voltekken. Nú al zin in!

Trouw Buitengewoon nu ook op The Perfect Wedding!

Trouw Buitengewoon is nu ook duidelijk aanwezig op The Perfect Wedding, dé plek waar je de leukste trouwleveranciers vindt! Mét reviews van bruidsparen voor wie ik een buitengewone trouwceremonie heb mogen verzorgen!

Marijke smelt niet van liefde

Het was de warmste donderdag ooit in april: donderdag 19 april 2018. Als trouwvakvrouw smelt ik natuurlijk niet. Maar drie weken eerder had ik er een hard hoofd in. Toen was het nog maar pakweg vier graden celsius...

Zijn tweede grote liefde

Hij had nooit gedacht dat hij ooit weer verliefd zou kunnen worden, laat staan zó veel van iemand houden. Zijn tweede grote liefde. Toen die kans voorbij kwam, greep hij ‘m, met beide armen.

Trouwen: de jeugd heeft de toekomst

In de aanloop naar het huwelijk van juf Ramona met haar Arjan bezocht ik haar groep 5-6a in de klas om een boekje open te doen over trouwen en getrouwd worden. Gekleed in officiële toga mochten zelfs twee stelletjes JA zeggen. Maar dat liep een beetje anders…

Persoonlijke uitnodiging

Van harte nodig ik jullie persoonlijk uit om zondag 1 juli aanstaande Finley Het Witte Huis te bezoeken. Jullie zijn hartelijk welkom, ik verheug me erop jullie te ontmoeten!

Trouwen in een heuse oase in Vinkeveen

Het Apollo hotel in Vinkeveen – wat een prachtige plek om te trouwen! Je kunt er in het huwelijksbootje aankomen én je kunt er trouwen met je blote voeten in het zand - op het strand!