Succesfactoren

Een buitengewoon geslaagde trouwceremonie is een samenspel van factoren. Zo is de chemie tussen BABS cq trouwambtenaar en bruidspaar absoluut een key-succesfactor. Want alleen zó kunnen wij samen de juiste sfeer, vorm en inhoud creëren. Daarnaast is er de locatie: die is natuurlijk in belangrijke mate mede bepalend voor de sfeer. Kiezen jullie voor een ceremonie in de eigen tuin of die van jullie ouders, een romantisch kasteel, een rustiek landhuis of een authentieke boerenhoeve? Of misschien kiezen jullie voor een ceremonie aan boord van een jacht, op een open plek in het bos, op het strand, of in een intiem kerkje?

Kinderen en muziek

Natuurlijk zijn er nog meer succesfactoren. Zoals jullie kinderen: willen jullie ze actief betrekken bij jullie ceremonie, ze hun eigen rol geven? En live muziek. Dit geeft zó'n geweldige extra dimensie aan je ceremonie. En - als jullie dat leuk vinden - interactie met jullie gasten, rituelen - er is zó veel mogelijk. Ik heb een schatkist vol ideeën, die ik met veel plezier met jullie deel. Zó wordt een trouwceremonie heel persoonlijk, intens en buitengewoon. Alles kan, op elk gewenst tijdstip van de dag. Want dat is: buitengewoon trouwen.

Ontspannen genieten

Voor mij als trouwambtenaar/BABS is een trouwceremonie echt geslaagd als mijn bruidspaar stráált en heel bewust en ontspannen kan genieten van alles wat er gebeurt rondom hun JA-woord. En als zij en hun gasten het gevoel hebben dat zij dit belangrijke moment intens samen hebben beleefd, dat zij hun liefde met iedereen hebben kunnen delen. Dáár ligt mijn focus.