Joance & John

Simply the best!

Lieve Marijke, het allermooiste moment van onze trouwdag was beslist onze ceremony! Een super kick-off, wij hebben intens genoten en onze gasten ook! Zoals jij ons verhaal vertelde, zo persoonlijk, verrassend en vol humor. Je had het perfect gedoseerd, jouw woorden kwamen binnen met alle gevolgen: tranen, van het lachen en emoties. Compliments for your perfect English - heel knap gedaan!
Wij hadden een geweldige click met jou, meteen al bij onze video kennismaking wisten wij dat jij ons zou gaan trouwen! Jouw support, je ideeën, betrokkenheid en jouw aandacht, niets was teveel. Jij ging all the way voor ons en daar hebben wij enorm van genoten. Je hebt ons een super ceremony bezorgd, en onze gasten echt deelgenoot gemaakt, zoals wij graag wilde. Dat leverde soms hilarische momenten op waar jij geweldig op hebt ingespeeld. Jij hebt onze stoutste verwachtingen overtroffen. Marijke, jij bent een super babs, heel erg bedankt voor alles. You’re simply the best!

PS we sturen je onze foto’s zodra de fotograaf ze klaar heeft!

Melanie en Steve

Een heerlijk tintje anders en diepte

‘Echt Marijke, wat heb je onze ceremonie onwijs goed gedaan en in elkaar gezet! Iedereen heeft het als heel bijzonder en liefdevol ervaren. Met een heerlijk tintje anders en diepte. Humor en heel erg persoonlijk. Bedankt voor je harde werken en liefdevolle contactmomenten, ook met de mensen om ons heen! We kijken met zó veel liefde terug naar onze mooie trouwdag.’

 

 

 

Franzi und Nico

Eine wirklich entspannt und lustige Atmosphäre

Liebe Marijke, wir hatten eine wunderschöne Hochzeit. Am Strand und sehr viel Wind. Die Zeremonie war super vorbereitet und hat auch mit den Änderungen prima funktioniert. Marijke du hast das super gemanagt und so wurde unsere Zeremonie zu einem lustigen und schönen Ereignis, dass niemand so schnell vergessen wird. Es war eine wirklich entspannt und lustige Atmosphäre, die du mit deiner Rede eröffnet hast. Das wir so dollen Wind hatten wird allen noch lange in Erinnerung bleiben. Das Sandritual werden wir zu Hause bestimmt noch machen. Vielen Dank Marijke!

Vertaling
Lieve Marijke, we hebben een prachtige bruiloft gehad. Op het strand en veel wind. De ceremonie was heel goed voorbereid en liep ook prima met de aanpassingen. Marijke, je hebt het heel goed gemanaged en van onze ceremonie een mooie en gezellige gebeurtenis gemaakt die niemand snel zal vergeten. Het was echt een ontspannen en plezierige sfeer die je met je toespraak creëerde. Het feit dat we zo'n sterke wind hadden zal nog lang in ieders geheugen gegrift staan. Het zandritueel gaan we thuis beslist nog doen. Hartelijk dank Marijke!

 

 

Anna & Bart

Creatieve en verfrissende ideeën

Marijke, onze eigen BABS, heeft met veel inzet onze ceremonie in twee talen (Nederlands en Duits) geleid, met creatieve en verfrissende ideeën. De ceremonie was erg leuk en we waarderen haar inzet enorm. Marijke, jouw speech die we na afloop ontvingen, maakte het nog eens extra speciaal. Veel dank!

Fotocredits www.FotograafJoyce.nl

 

 

 

Michelle & Jismaël

The most amazing once in a life time experience

‘Thank you for being a part of our special day. We are so glad we chose you to bring us together (lawfully). Your presence and story was absolutely amazing and made us feel so comfortable. Our guests were extremely relaxed and happy with how everything was planned. You gave us a huge warm welcome and it was truly a pleasure to share our special day.

We didn’t want the traditional sit down, boring yes no wedding and you made our ceremony playful and exciting just as we wanted. The laughs and smiles show it all. Our guests continuously complement how fun and entertaining our ceremony was, we are still talking about it today. You will also be part of our love story and we thank you deeply for making it the most amazing once in a life time experience.’

 

 

A&F

Je hebt onze verwachtingen overtroffen!
Na 20 jaar lief en leed te hebben gedeeld, vonden wij het tijd om te gaan trouwen en zo de kroon op onze liefde te zetten. Ons verhaal kent de nodige nuances en we zijn met jou als onze Babs in zee gegaan, omdat we er alle vertrouwen in hadden dat jij de kern voor ons wist te raken en dat je er een mooie ceremonie van zou maken. Ons vertrouwen was volkomen terecht, sterker nog: je hebt onze verwachtingen overtroffen! Wat heb jij er een fijne ceremonie van gemaakt, met jouw ideeën, onze kinderen erbij betrokken, onze familie en vrienden. Écht van ons, we hebben er zó van genoten. We zijn je heel dankbaar, ook voor je enorme betrokkenheid en flexibiliteit toen alles onverwachts heel anders liep dan gepland.
Het was ontzettend leuk om jouw speech daarna ook op papier te hebben zodat we het kunnen nalezen. Op de dag zelf hadden we niet alles meegekregen. Dat we jouw speech op ons gemak konden nalezen, is dus extra fijn. Heel veel dank Marijke, je bent een topper!
 
 
L en T - Soepeltjes van Nederlands naar Duits...

‘Echt een buitengewone ceremonie – je hebt het hélemaal waargemaakt. Je doet je naam eer aan. Zoals jij soepeltjes overschakelde van Nederlands naar Duits, super. Je hebt er zó’n feest van gemaakt, onze familie en vrienden hebben ook allemaal genoten!’ L&T – hun JA klonk luid en duidelijk in de sfeervolle stretchtent in de tuin van T’s ouders. Alles tot in de puntjes en liefdevol voorbereid. Het bruidspaar arriveerde in een prachtige Triumph GT6. Diezelfde auto was 32 Jaar geleden de trouwauto van zíín ouders! Samen met zijn vader heeft de bruidegom dit juweeltje geheel gerestaureerd.

Met een prachtig boeket én een mooie fles Pinot Gris onderstreepte het kersverse echtpaar hun enthousiasme over hun buitengewone ceremonie. Wat een onwijs fijne reactie van dit stralende bruidspaar! Van blijdschap en trots knapte ik bijna uit mijn pumps. Hier doe ik het voor. Ik heb écht het allermooiste vak!               Foto's Trouw Buitengewoon

 

Moniek Slagter, La Luz Fotografie

Dit vak past perfect bij jouw persoonlijkheid!

Het was weer heel bijzonder om met jou samen te werken. Je belde mij, zorgvuldig als je bent in je voorbereidingen, om te vertellen wat je van plan was bij de ceremonie. Voor mij als fotograaf heel fijn!
De dag begon totaal anders dan verwacht, de bruidegom startte in het ziekenhuis en de bruid wist even niet wat te doen. Jouw professionele, flexibele, warme opstelling zorgde ervoor dat het bruidspaar tóch kon trouwen. En hoe: wat een mooie persoonlijke ceremonie. Niet alleen het bruidspaar stond voor jou centraal, ook de gasten maakte je een belangrijk onderdeel van de ceremonie, zoals met een bijzonder ringenritueel. Daardoor werd het heel persoonlijk. Dat zag je aan de reacties van het bruidspaar – dat wisselde steeds weer mooie blikken met elkaar, met hun kinderen en met hun gasten. En dat levert voor mij als fotograaf weer geweldige foto's op! Dit vak past perfect bij jouw persoonlijkheid, echt zó dynamisch en heel professioneel!                      Fotocredits La Luz Fotografie

Kimberley en Suzanne

Persoonlijk en liefdevol buitengewoon geweldig!

Marijke van Trouw Buitengewoon heeft ons op 28 oktober jl. getrouwd in het prachtige kasteel Hoekelum te Ede. De klik met Marijke was er meteen. Ze kwam met passende ideeën die geweldig aansloten bij ons beeld van de ceremonie. Spontaan en vrolijk heeft ze onze ceremonie onvergetelijk gemaakt voor ons en voor al onze gasten. Door haar grote interesse in ons en de mensen om ons heen is de ceremonie persoonlijk en liefdevol geworden. Ze betrok onze gasten bij de ceremonie en voorzag iedereen van leuke informatie. De opbouw van de ceremonie was voelbaar met veel aandacht gedaan en er was een perfecte afwisseling tussen de elementen. Met leuke rituelen en mooie gesprekken bracht het ons als bruidspaar nóg dichter bij elkaar voor de grote dag. Wij willen haar als BABS zeker aanraden door haar professionele en liefdevolle manier van werken. Wij kijken terug op een geweldige en magische dag en een ongelofelijke mooie ceremonie. Buitengewoon geweldig! Heel veel liefs, Kimberley en Suzanne. 
Fotocredits Kim van Tuijl Fotografie

Antonio Ortega, weddingplanner Exquisite Gay Weddings

Deze droom heb jij laten uitkomen!

Hola Marijke, als professional selecteer ik ook professionele collega's om de verwachtingen en visies van het bruidspaar samen te regisseren. Mijn laatste bruiloft van het seizoen trouwjaar 2022 is net achter de rug. En man wat was het zo perfect! Een sprookje trouwdag van alle kaliber zo noemen we het als zo'n onvergetelijke trouwdag is geworden.

Marijke van Trouw Buitengewoon was deze keer mijn juiste keuze als trouwambtenaar om de trouwceremonie van K&S op eigenwijze manier te regisseren. Ik zeg op een eigenwijze manier dat gelijk is als de droomceremonie die deze twee bruiden in gedachten hadden. Deze droom kwam gewoon uit. Dankjewel Marijke! Jij hebt letterlijk en figuurlijk deze sprookjes trouwceremonie van K&S op een zodanig onvergetelijke manier geregisseerd. Wij en alle gasten waren tijdens de trouwceremonie meegenomen in alle sprookjesachtige verhalen van deze trouwerij.

We verzekeren jullie dat het niet de laatste keer is dat Marijke haar positieve professionaliteit zal toepassen bij veel meer lieve koppels en hun buitengewone trouwceremonie gaat creëren!   Fotocredits: Exquisite Gay Weddings

Vincent en Jo

Nét even anders
Bij zo'n belangrijke dag als je bruiloft wil je dat alles klopt. En dat deed het. We waren super blij met jou Marijke, als onze BABS. Jouw creatieve ideeën, je persoonlijke aandacht, je warmte en het net even anders doen. Het paste perfect bij ons. Samen hebben we het plaatje ingekleurd en van de ceremonie een liefdevol feestje gemaakt! Super bedankt!
 

Fotocredits Sander van der Wel – GevoelsFotografie.nl

 

 

 

Daniëlle en Alex

Babs Plus - in één woord: buitengewoon!

We wilden graag een eigen en bijzondere invulling geven aan onze trouwdag. Voor ons beiden was het de tweede keer. Op internet viel ons oog al gauw op de site van Trouw Buitengewoon.

Bij onze kennismaking voelden we meteen een klik. Marijke gaf ons het gevoel er voor ons te zijn én: een BABS PLUS! Een ontzettend lief, betrokken mens.
Marijke laat niets aan het toeval over, niets is teveel, ze houdt je op de rit, stelt je gerust. In de aanloop leerden wij elkaar steeds beter kennen, regelmatig hadden wij contact. Zij heeft uitvoerig met diverse bekenden en familieleden gesproken om een beter beeld van ons te krijgen. Ook was zij zeer betrokken bij de praktische uitvoering van de ceremonie en had erg leuke ideeën om het tot een onvergetelijke dag te maken. Het moment van trouwen kwam steeds dichterbij en het voelde alsof we elkaar al jaren kenden. De ceremonie was in één woord buitengewoon. Symbolisch, persoonlijk en mooi. Een onvergetelijke dag!

Jo en Vincent

Alleen maar lovende woorden

Lieve Marijke, onze eerste reactie - we voelen ons rijk. Alleen maar lovende woorden. Iedereen vond de ceremonie en onze aankomst zo bijzonder en mooi. Hele dag lieve berichtjes van vrienden en familie. Dankjewel dat jij deze mooie dag mede hebt mogelijk gemaakt.

En deze heerlijke, lieve woorden ontving ik van Ria, de (schoon)moeder van ‘mijn’ bruidspaar:

Marijke, ik sluit mij volledig aan bij de woorden van Jo en Vincent. Wat deed je het SUPER LEUK. We hebben genoten, heerlijk spontaan en onbevangen. Je grote interesse en betrokkenheid bij het bruidspaar en de jongens maakte het zo compleet. Heel veel dank, mede dank zij jouw bijdrage aan dit feest is het ook voor ons een onvergetelijke dag geworden. Het is dat ik al ruim 48 jaar gelukkig getrouwd ben, anders was je nu onze trouwambtenaar!

Fotocredits Sander van der Wel – GevoelsFotografie.nl

 

 

Franzi en Régis

Mooie start van onze dag

Marijke heeft onze Duits-Nederlandse ceremonie verzorgd. Ook gaf ze ons welkome tips voor andere zaken, ze was enorm betrokken. Aan de voorkant heeft ze ontzettend veel informatie binnengehaald, van ons en van vrienden en familie. Super hoe ze iedereen heeft benaderd.

De ceremonie was heel afwisselend en interactief, Marijke heeft iedereen erbij betrokken. Hij duurde ruim een uur, maar de tijd is voorbij gevlogen. Na afloop kregen we zowel van de Nederlandse als de Duitse gasten mee dat ze geboeid hadden geluisterd. Wij kijken met een heel goed gevoel terug, dit was precies wat wij graag wilden. Een mooie start van onze dag, top!

Foto: Love Rules

 

 

Antonia und Etienne

Unser schönster Tag - ein tolles Erlebnis!

Liebe Marijke! Wir danken dir vielmals für deine tolle Rede! Wir hatten den schönsten Tag unseres Lebens und das hast zum großen Teil auch du ermöglicht. Die Vorbereitungen haben alle zu diesem tollen Erlebnis geführt und du konntest bei unserer Familien und Freunden vielen gute Informationen sammeln. Die Umsetzung der Rede und der Rituale hat gut geklappt und es war ein tolles Erlebnis!

Dank dir habe ich (Etienne) überhaupt gesungen und es hat alle sehr berührt! Danke, dass du mich dazu überredet hast! Wir sind jetzt schon auf dem Weg nach Frankfurt um von dort morgen nach Peru zu fliegen. Es geht also direkt weiter. Liebe Grüße von Antonia und Etienne

 

 

Edwin en Rose

'Iedere letter van jouw speech kwam binnen!'

Een prachtige trouw- en feestlocatie, catering, fotografen, videograaf, DJ – alles geregeld. Uitnodigingen verstuurd. Nu alleen nog een lekker spontane en enthousiaste BABS die perfect bij ons past! Nou, die hebben we in Marijke zeer zeker gevonden!

Het was voor ons de tweede keer dat wij elkaar ons jawoord gaven. Tien jaar eerder deden wij dat ook. Na 6 zeer turbulente maanden zijn wij medio 2020 officieel gescheiden, met veel verdriet en hartzeer. Al snel bleek dat de diepe liefde tussen ons nooit is gedoofd. Een half jaar later vonden we de weg naar elkaar terug.

Wetende hoe beladen en speciaal het voor ons was om het gewoon nóg een keer te doen, heeft Marijke met een geweldige, inspirerende, op maat gemaakte speech onze ceremonie vol overgave geleid, van begin tot eind! Geen woord teveel of te weinig; iedere letter kwam binnen, zowel bij ons als bij onze gasten. Dankjewel lieve Marijke, je hebt ons zeer speciale moment extra glans gegeven, we zullen dat altijd met ons meedragen! 

Foto yourmomentsfotografie.nl

 

Nastasja und Alex

Wie schön, dass du mit dem Herzen voll dabei bist

3rd time lucky charm! Nach unserem 3. Anlauf, Corona-bedingt, konnten wir uns nun endlich das Ja-Wort Ende September im Kreise unserer Familien auf den Amsterdamer Grachten geben. Ein sonniger Tag voller Liebe, die auch du so schön versprüht hast.

Wie schön, dass du mit dem Herzen voll dabei bist, ob während der doch ziemlich intensiven & akribischen Vorbereitungen, der zwei-sprachigen Zeremonie auf Deutsch und Niederländisch und auch in der Nachbereitung, alles für einen persönlichen und unvergesslichen Moment für alle Beteiligten. Durch viele extra greifbare Erinnerungen, wie die personalisierte Weinkiste und Familienakte, denken wir sehr gerne an diesen besonderen Tag zurück.

 

John and Kalindi

Perfect grasp of English, professionalism and extra touch

Marijke was our marriage celebrant in September 2021, due to circumstances, a year later than we had originally planned. Marijke was flexible to our evolving situation and we were comforted by her willingness to move the original wedding date. As a Dutch/Kiwi couple we needed an English speaking celebrant, which was easier said than done. After some time searching we found Marijke and we knew very quickly we had made the right choice.

Marijke has a perfect grasp of English and we appreciated this immensely. She was able to perfectly execute a wonderful bilingual ceremony that has been enjoyed the world over via our livestream. Her speech was original, funny and with just the right amount of involvement from our friends and family. We thank her once more for her professionalism and extra touch that allowed us to celebrate our marriage just the way we had envisioned.

Fotocredits: Inge Kooiman

 

Mechtild

In Liebe vereint

Deze prachtige woorden ontving ik van Mechtild, de (schoon)moeder van ‘mijn’ bruidspaar:

Liebe Marijke - es war ein unvergeßlicher Hochzeitstag, vor allem auch dank der schönen Zeremonie, die du mit so liebevollen und herzlichen Worten durchgeführt hast. Dass du zwischen niederländisch und Deutsch so toll gewechselt hast, war eine Bereicherung. Du hast die Zeremonie hervorragend geleitet - you did a very good job!

Nastasja und Alex können sich glücklich schätzen, dass du sie ‘in Liebe vereint hast’. Es ist immer so wertvoll, Menschen im Leben zu begegnen, die wissen was wichtig ist und auf was es ankommt. Das Brautpaar und alle Gäste waren sehr glücklich. Herzlichen Dank für deine Leistung. Liebe Grüße an dich und fühle dich ganz lieb von mir umarmt.

 

Sanza en Vincent

Echt buitengewoon

Marijke maakte onze ceremonie echt buitengewoon. Die was boven verwachting, zij heeft ons zó verrast! In de aanloop benaderde Marijke diverse mensen belangrijk voor ons, om zo de ceremonie extra speciaal te maken. Harstikke bedankt voor alles!

Foto by Trouw Buitengewoon

 

Ilse en Mark

Onze mooiste dag ooit!

Marijke is een echte vakvrouw voor wie trouwambtenaar zijn echt een roeping is. Ze denkt mee en geeft super leuke tips, is betrokken en heeft onze dag van A tot Z verzorgd. We hebben mede dankzij haar onze mooiste dag ooit kunnen beleven.

Reactie van Marijke Kunkeler:
Superbedankt lieve schatten! Zo’n fijne review bovenop jullie appje the day after: ‘Wat was het een overweldigende dag gisteren, we hebben intens genoten. Nogmaals bedankt!’

Lieve Ilse en Mark – heerlijk dat jullie zo intens hebben genoten van jullie mooiste dag ooit. Ik ben onwijs trots, blij en dankbaar dat ik daaraan mijn bijdrage heb mogen leveren. Zó mooi dat de 1,5 meter afstand van de baan was en dat jullie je liefde en geluk uitbundig konden vieren met ál jullie familieleden en vrienden! Jullie zitten voor altijd in mijn hart – we houden contact!

Foto By José Chan

Marlous en Marcel

Gemaakt voor je vak: vakvrouw en heel lief mens

Geweldige service van Marijke van Trouw Buitengewoon! Wij zijn getrouwd bij Kasteelhoeve Geldrop en Marijke heeft een onvergetelijke ceremonie neergezet. Onze eerdere BABS zegde een paar maanden voor onze bruiloft af; we kwamen bij Marijke uit en zij stortte zich direct volledig op ons en onze bruiloft. Ze heeft veel tijd gestoken in de voorbereiding van onze ceremonie, en een persoonlijk verhaal neergezet waardoor onze gasten ons nóg beter hebben leren kennen.
Ze heeft verschillende mensen die dichtbij ons staan ook om input gevraagd, wat het geheel nog persoonlijker maakte. Marijke nam vanaf het begin de tijd om mee te denken over de ceremonie, kwam met creatieve suggesties en reageerde snel op e-mails. Het kon haar soms niet snel genoeg gaan :)
We werden heel hartelijk ontvangen bij haar thuis in Gorinchem om haar te leren kennen (noot: we hadden elkaar nog niet live ontmoet - het bruidspaar woont in New York). Naast een vakvrouw ook een heel lief mens! Bedankt voor alles Marijke, je bent gemaakt voor je vak en raden je als BABS absoluut aan!            
Fotocredits: https://www.theweddingstory.nl/bruidsfotograaf/

Zennie en Louis

Tijdens de ceremonie viel alles op zijn plaats

Lieve Marijke,  wat heb je ons een geweldige ceremonie gegeven. En wat heb je ons fantastisch geholpen in het oerwoud van Corona-maatregelen. De herinneringen zorgen nog steeds voor een glimlach van oor tot oor. Bij de voorbereiding op onze grote dag stelde je veel vragen. Tijdens de ceremonie viel alles op zijn plaats... Het was zó leuk om naar ons eigen verhaal te luisteren, zoals jij het bracht. Alsof je een sprookje vertelde! Spannend, perfect in balans. Met een lach en een traan, maar niet teveel tranen. Dat heb je zó goed aangevoeld.
Ook heel leuk waren de reacties van onze gasten: wat een leuke Babs, een geweldige speech, die interactie. Ook kinderen voel je perfect aan. Onze 5-jarige Tygo (met ADHD) hing aan je lippen. Heel geboeid heeft hij naar je zitten luisteren, indrukwekkend! Toen je hem een vraag stelde, vertelde hij meteen ook even dat Sinterklaas misschien niet naar Nederland komt, want de kolen zijn bijna op. Hilarisch!

We zijn heel trots op de familie-akte die je voor ons hebt gemaakt, met Tygo’s tekening erop. Onze 2-jarige zoon Dylan was blij verrast dat hij zijn vingerafdruk erop mocht zetten. Jij stond al klaar met een doekje voor hun handen - geen vlekken op hun mooie kleren. Onze familie-akte krijgt een mooi plekje in ons huis. De herinneringen aan onze prachtige trouwdag hebben een ereplekje in ons hart. Net als jij lieve Marijke! Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt gemaakt!                                                                      
Fotocredits Gaby Ermstrang Fotografie

Barry en Beau

Corona of niet - go for it!
Lieve Marijke,

Wat gaat de tijd hard... Wij willen je hartstikke bedanken voor onze bijzondere en intieme ceremonie van 2 weken geleden! Wat hebben wij genoten van de ceremonie en de manier hoe je het bracht.
Ondanks dat wij met alleen onze ouders en getuigen de ceremonie hebben gevierd, voelde het niet klein, integendeel! Corona of niet - GO FOR IT!
 

Photo by Trouw Buitengewoon

 

 

Leen en Monique

Stralend lichtpunt

Lieve Marijke, 

In deze donkere tijden is onze bruiloft mede dankzij jou een stralend lichtpunt van ons leven geworden. De persoonlijke aandacht die jij aan het maken van deze dag hebt gegeven, heeft deze dag tot een intieme en prachtige dag gemaakt. Ons hele gezin en onze naasten zijn betrokken bij de ceremonie, waardoor dit alles tot een waardevol moment is geworden. Bijzonder hoe een "vreemde" ineens zo deel uitmaakt van één van de belangrijkste momenten in ons leven.
Lieve Marijke blijf verbinden, succes verzekerd.  We zullen je nooit vergeten!

Lieve groetjes, Leen, Monique, Jesse en Raven

Fotography by daantje

 

Rini en Paula

Wat kwam je met goede ideeën
Echt lieve Marijke, helaas zijn er niet meer sterren om aan te klikken op The Perfect Wedding. Onze klik was er meteen en die is ook gebleven. Wat dacht je goed mee met ons en wat kwam je met goede ideeën, wat binnen de familie voor positieve tranen zorgde. Helaas werd onze dag verzet en wat afgeschaald door Corona, zoals bij velen. Maar het werd een fantastische dag met een geweldige persoonlijke ceremonie en dito speech. De dag is voorbij maar de vriendschap hieruit ontstaan blijft!
 

Photo by Trouw Buitengewoon

 

 

Ray en Sharon

Vanaf dag 1 hadden we een klik met jou

Lieve Marijke, wij hadden je nog veel liever 6 sterren gegeven op The Perfect Wedding in plaats van de maximaal 5 sterren! Vanaf dag 1 hadden we een klik met jou, door je betrokkenheid, zo professioneel, zo lief, alles was zo positief doordacht...

Het zit in je bloed, jij in combinatie met trouwen en alles daar omheen - een 'match made in heaven'. Zo heb jij ons ook laten voelen op onze grote dag, ondanks alle regels tijdens Corona waar we rekening mee moesten houden.

Niks was voor jou teveel, je lach was niet van je gezicht af te vegen! Nogmaals dank voor alles, we zijn inmiddels bijna 2 weken verder en we zitten nog steeds in onze ´bubbel´!!

 

Maaike en Jeroen

Zeer betrokken en razend enthousiast

Marijke heeft een geweldige ceremonie neergezet, die wij nooit zullen vergeten. Vanwege corona viel onze trouwlocatie weg en kwam er een "ouderlijk-huis" locatie voor terug, waar wij in de achtertuin in de liefde zijn verbonden . Marijke is als Babs zeer betrokken en razend enthousiast. Wanneer wij contact met haar hadden, dan kon je haar, ongeacht of het via de telefoon/whatsapp/mail of in het echt was, zien en voelen stralen! Marijke heeft een ontzettend warme persoonlijkheid en zorgt dat haar bruidspaar zich helemaal op hun gemak voelt. Om je te leren kennen stelt Marijke nét zoveel vragen tot ze je gehele levensverhaal van A-Z kent. Geen liefdevolle herinnering blijft onaangeroerd.
Veelvuldig contact; geanimeerde gesprekken; veel humor; een geweldige ceremonie en veel liefde is wat je krijgt als je Marijke toelaat in jullie liefdesverhaal. Marijke: Heel erg bedankt voor jouw betrokkenheid en aandeel in onze memorabele dag.
Liefs, Maaike & Jeroen                                           Fotocredits Davien Fotografie

 Herman en Lucy

Met stijl, flair, energiek en kundig

In juni is onze zoon Jeroen getrouwd met zijn allerliefste Maaike. Marijke heeft deze plechtigheid uitgevoerd. Dat deed ze met stijl, met flair en op haar eigen energieke en kundige wijze. Dat heeft zeker extra cachet toegevoegd aan de ceremonie. De plechtigheid werd helemaal toegesneden op het bruidspaar, waarbij we allemaal hebben kunnen bijdragen aan de speech van Marijke, maar ook letterlijk aan de uitvoering van de ceremonie. Daardoor was deze dag zeer geslaagd en zullen we er nog lang en met veel plezier op terugkijken! 

Fotocredits Davien Fotografie

Erwin en Corien

Zéker feestelijk, ook al mocht er niet gekust worden!

In februari bespraken wij met Marijke onze trouwceremonie. Wisten wij veel hoe de wereld eruit zou zien in april... Na een paar spannende weken met de onzekerheid of ons huwelijk door de coronacrisis wel kon doorgaan, kregen we het groene licht: we konden tóch in het huwelijksbootje stappen, uiteraard met de nodige restricties en aanpassingen. Marijke hield ons goed op de hoogte en faciliteerde ons enorm in de uitvoering. Dat vonden we heel fijn.
De ochtend zelf was kort, maar ‘Kragtig!’ Weinig aanwezigen, maar genoeg Liefde. Marijke hield een leuke speech over onze love story, waar zij ook onze gasten bij betrok. We sloten af met een toost op ons huwelijk (Marijke’s idee) waardoor het zéker feestelijk aanvoelde, ook al mocht er niet gekust worden. Gelukkig wij als bruidspaar wél! 

Marijke, bedankt voor je inzet, je ideeën en je warme woorden!

Andrei en Anouk

We voelden ons direct welkom

Door een bijzonder toeval raakten jij en mijn moeder (van Anouk) jaren geleden goed bevriend. En zo kwamen we op een logische manier bij jou terecht als onze Babs. We voelden ons direct welkom, met jouw oog voor gezellige details. Het zandritueel was erg leuk! We willen je bedanken voor je warme woorden. En wat iedereen zich ook zeker zal herinneren, waren jouw onverwachte Roemeense skills, iedereen was onder de indruk en zeer verrast. En volgens de Roemeense kant van de familie... goede uitspraak ook! 19 augustus is een heel mooie herinnering geworden. Nogmaals bedankt voor jouw bijdrage daaraan Marijke!

Fotocredits: Roosmarijn

Sander en Sophie

Liefdevol, persoonlijk en emotioneel

Wij hebben een mooie, passende ceremonie gehad dankzij Marijke. Ze heeft ons liefdesverhaal met humor en passie verteld. Ook onze gasten werden verrast met spontane interactie! Als je zo lang bij elkaar bent is het een flinke taak voor iemand om dat verhaal beknopt en met de juiste lading te vertellen. De lading was goed, het had wel beknopter gemogen. Wij hadden zelf lange VOW's, dus voor de gasten is het veel luisteren. Aan de ceremonie en hoe Marijke daar met volle inzet en overgave vorm aan heeft gegeven, heeft dit echter geen afbreuk gedaan. Liefdevol, persoonlijk en emotioneel: zo hebben wij onze ceremonie ervaren. Wij kijken terug op een mooie ceremonie op onze prachtige dag! Dankjewel Marijke!

Fotocredits: Specialeditions-photography

Hugo en Gloria

Geweldige ceremonie, vol liefde en overgave

Wij hebben het samenwerken met Marijke als uitermate plezierig ervaren. Marijke is duidelijk gek op haar werk. Ze doet het vol liefde en vol overgave. Marijke nam alle tijd om ons als bruidspaar goed te leren kennen, wat dan ook resulteerde in een geweldige ceremonie. Bovendien is het haar kracht om te zorgen dat je je op je gemak voelt, ook zeker niet onbelangrijk! We hebben van het hele traject enorm genoten. Wij kunnen Marijke dan ook van harte aanbevelen!

Foto: Trouw Buitengewoon

Ton en Anneloes

Dit hadden we niet durven dromen

Toen we jou aantekeningen zagen maken, een soort spijkerschrift, onleesbaar voor ons. En wij, die van de hak op de tak sprongen… Wij hadden echt serieus onze twijfels. Hoe bouw je zo in hemelsnaam een ceremonie op en hoe maak je daar een verhaal bij?
Marijke, wat heb jij ons een geweldige ceremonie bezorgd en wat heb je ons verrast. Wat ben jij ongelooflijk goed! Woorden schieten tekort. Dit hadden we niet durven dromen, zó verrassend, humoristisch, persoonlijk en liefdevol. Ook hoe je onze gasten erbij betrok. Je hebt ons allemaal geraakt. Wat een fantastisch begin van onze grote dag. Ongelooflijk, écht buitengewoon! Super, super bedankt lieve Marijke voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Olav en Joan

Onze ceremonie was een groot familiefeest!

Niet alleen wij trouwden, ook onze gezinnen werden één. Dáár draaide het voor ons vooral om. Marijke heeft dat heel goed aangevoeld. Het zandritueel met z’n allen illustreerde dat zó mooi. Dit symboliseerde precies waar het om draaide: het samengaan van onze gezinnen. Onze kinderen en kleinkinderen heeft zij op een hele leuke manier bij de ceremonie betrokken.
Marijke was zeer betrokken en heeft zich enorm ingezet om onze ceremonie onvergetelijk te laten zijn. We kijken terug op een geweldige ceremonie: ontspannen, gevarieerd, liefdevol, heel gezellig, verrassend, ontroerend - een lach, een traan. Een heerlijk familiefeest, dát was het. Een belevenis, waarvan we allemaal enorm hebben genoten. Ontzettend bedankt voor jouw inzet Marijke!

Foto: Trouw Buitengewoon

Gerard en Femke

Ontzettend leuk en vlot verhaal

Wat een leuke, gezellige én slimme trouwambtenaar is Marijke. We hadden een uitgebreid intakegesprek, waarbij we achteraf een beetje bang waren of we niet té veel informatie hadden gegeven. Op de trouwdag zelf bleek Marijke er een ontzettend leuk en vlot verhaal van gemaakt te hebben. Dankzij haar rol als trouwambtenaar kijken wij en onze gasten terug naar een mooie, gezellige en waardevolle trouwdag.
Marijke bedankt! xxx

Sven en Rianne

Meer dan alleen een ceremoniespreker. Bovenal een fantastisch mens!

Zaterdag 6 april 2019 hebben wij elkaar het JA-woord gegeven. Wij zochten daarvoor een ceremoniespreker die onze grote dag onvergetelijk zou maken. En wat hebben we die gevonden in Marijke! Al vanaf onze eerste kennismaking was het direct vertrouwd. Wij en een aantal van onze naasten hebben diverse gesprekken met Marijke gehad. Haar enthousiasme hierin was voor ons allemaal erg aanstekelijk.
Daarnaast heeft Marijke ons ook adviezen gegeven voor andere zaken rondom de bruiloft. De ceremonie was voor ons echt fantastisch – persoonlijk en verrassend. Marijke nam ons en onze familieleden en vrienden mee in haar verhaal over ons leven, op een vlotte en serieuze, maar zeker ook vrolijke en hilarische manier. Regelmatig werd er heerlijk gelachen in de zaal. Naast alle aandacht die wij kregen, kregen ook onze gasten de aandacht. Dat zorgde voor een erg prettige en informele sfeer, wat goed bij ons past. Niet alleen wij hebben een prachtige ceremonie gehad, maar ook onze familie en vrienden. Iedereen vond het mooi, liefdevol en bij ons passen. Onze dag en zéker de ceremonie waren fantastisch. We zijn dan ook heel blij dat Marijke ons zo geholpen heeft en zo’n mooie ceremonie heeft neergezet. Alles bij elkaar was Marijke voor ons meer dan alleen een ceremoniespreker. Bovenal is ze een fantastisch mens! Marijke, bedankt voor onze prachtige ceremonie!

Michael en Stefan

Ceremonie met veel passie en gevoel

Lieve Marijke, jij was de eerste babs die ons opviel en waarbij we dachten: JA, daar kunnen we wel een klik mee hebben! Eenmaal aangekomen in jouw werkkamer was het duidelijk dat wij van ons geregistreerd partnerschap meer een huwelijk wilden maken. Wij houden van een feestje, wij houden ervan van het leven genieten! Dit hebben wij ook gedaan tijdens de ceremonie die jij met veel passie en gevoel leidde.
Wij zijn je erg dankbaar dat jij onze Babs wilde zijn en van onze speciale dag er één hebt gemaakt om nooit te vergeten! Je toespraak met humor, af en toe een traan, heerlijke quotes uit films van ons favoriete pretpark. Het kunnen raken van onze lieve vrienden en familie en ze ook bij de toespraak betrekken. Iedereen vond het fantastisch en wij hebben genoten van de mooiste dag van ons leven! Nogmaals enorm bedankt!
Foto: Sharona Rooijmans

Wim en Marijke

Warm, enthousiast en een professional

Zoekend op internet kwam ik terecht op de site van Trouw Buitengewoon van Marijke Kunkeler. De tekst sprak mij aan, zo warm en enthousiast, en bij de eerste ontmoeting bleek Marijke ook zo te zijn. En ze bleek tegelijkertijd ook een professional in haar vak als BABS. We leerden elkaar in korte tijd goed kennen door alle voorgesprekken en we hadden vanaf het begin af aan een klik! In de persoonlijke speech die Marijke voor ons huwelijk schreef heeft zij ons verhaal prachtig verwoord. Zij heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie onvergetelijk is geworden.

Foto: Marnix de Stigter

 

 

Chris en Linda

Het enthousiasme waarmee jij je werk doet geef je door!

Lieve Marijke, wat een geweldige ceremonie heb je ons gegeven! Leuk, gezellig, spontaan - alles zat erop en eraan. De weg naar deze dag heb jij fantastisch geleid, je laat niks aan het toeval over. Ook de tips die je ons hebt gegeven waren waardevol. Ik zal nooit ons eerste telefoongesprek vergeten. We vertelden jou dat het een verrassingsbruiloft werd, geweldig vond je dat. Je was ook heel discreet met de momenten om te bellen zodat onze verrassing niet uit zou komen.
Ook hoe je de kinderen hebt benaderd, top. En het idee van het zandritueel was super, we hebben veel complimenten mogen ontvangen.
Het enthousiasme waarmee jij je werk doet - dat geef je door en daardoor werd onze ceremonie echt top! Dankjewel voor al het moois wat je ons gegeven hebt, het was super! Je krijgt van ons een 10 met een griffel.
Liefs Chris, Linda en de Kids

 

Mitchell en Derya

Echt een topper!

Marijke is echt een topper en ze heeft onze gehele bruiloft compleet gemaakt. Ze heeft aandacht voor detail en is een zeer attente, lieve vrouw. Marijke, heel erg bedankt voor de mooie ceremonie en hoe je ons gezin erbij hebt betrokken. Je bent echt een topper! XXX Mitchell en Derya

Foto: Astrid de Jong Bruidsfotografie

 

Renzo en Joyce

De ceremonie van onze dromen: levendig, gezellig, warm en liefdevol

Marijke, wat zijn wij blij dat we jou hebben gekozen als onze eigen trouwambtenaar. Je bent betrokken, gedreven, enthousiast en vriendelijk. Jij hebt ons geïnspireerd en tips gegeven, met de ceremonie van onze dromen als resultaat. Precies zoals wij wilden: een levendige, gezellige, warme en liefdevolle ceremonie. Je betrok onze zoon Nick er nadrukkelijk bij en ook onze familie en vrienden maakte je deelgenoot. Jouw speech was verrassend en grappig, met natuurlijk ook serieuze en emotionele momenten.
Je maakte onze liefde voor elkaar en ons gezin voor iedereen voelbaar. Dat kwam ook tot uitdrukking in de super mooie familie-akte die je voor ons hebt ontworpen, écht top. En ook in het zandritueel dat wij met z’n drietjes hebben gedaan. Het was in één woord: geweldig, we hebben ontzettend genoten van onze dag!        Foto: Eigengeraaid

Chris en Elisa

Heel ernergiek en spontaan

Ons oog viel meteen op Marijke, toen wij een trouwambtenaar gingen kiezen. Heel energiek en spontaan, precies wat wij wilden. Niets bleek minder waar. Al bij ons kennismakingsgesprek merkten wij dat Marijke onze wensen precies wist te vertalen in een super ceremonie. En dat klopte helemaal.

Wij hebben erg genoten van de ceremonie. Marijke, jij betrok onze gasten erbij en jouw humor gaf veel sfeer in de zaal. Je hebt ons levensverhaal heel leuk samengevat, waardoor de ceremonie echt persoonlijk werd. Ook onze gasten vonden de manier waarop je de ceremonie leidde erg leuk. Daar waren wij natuurlijk ook super blij mee! Nogmaals dank voor de mooie ceremonie!

Willen jullie een energieke, betrokken en enthousiaste Babs: Marijke!

Foto: Esther Prins

Z&E

Levenslang mooie herinneringen

Het eerste contact met Marijke was gelijk raak. Het klikte meteen tussen ons en dat is vooral te danken aan een prettige en luchtige manier van communicatie.
Marijke was vanaf het eerste moment heel erg betrokken, ontspannen en persoonlijk. Ze had een luisterend oor voor onze wensen en gaf ons zeer nuttige en bruikbare tips en ideeën om de dag nog mooier te maken.
Marijke laat ook niks aan toeval over en had contact met de mensen van locatie en fotograaf om alles door te nemen, waardoor wij ons daarover niet druk hoefden te maken en vooral konden genieten van onze dag. En het resultaat was meer dan fantastisch. Zowel wij als onze gasten waren onder de indruk van je prachtige speech. Het verhaal over onze liefde was perfect. En alle gasten heb je persoonlijk betrokken bij het verhaal. Bedankt voor jouw onvergetelijke speech en bijdrage. Je hebt voor een prachtige ceremonie gezorgd waar we nog levenslang mooie herinneringen aan overhouden.

 

Arjan en Ramona

Onze ceremonie was meer dan perfect

Lieve Marijke, wat zijn we blij met jou als trouwambtenaar! Jij voelde ons als bruidspaar fantastisch aan. Bijna vanaf het begin van onze voorbereidingen dacht je mee hoe we onze ceremonie konden vormgeven. Warm, informeel, humor, muziek en veel liefde - dat is wat we wilden. Je had contact met ons, met onze ouders, familie en vrienden. Daarnaast had je ook contact met andere betrokkenen (fotograaf en locatie) zodat iedereen wist wat hem/haar te wachten stond en er zelfs een zangmicrofoon was geregeld! Op 25 mei 2018 was het zover: onze grote dag. Door alles wat je vooraf regelde en het contact via mail en telefoon zorgde ervoor dat we vol vertrouwen van onze dag konden genieten! Ramona zingend de trap af aan de arm van haar vader, jouw speech, onze neefjes en nichtje met de ringen, interactie met de gasten, vrienden die een bijdrage leverden, een speciale extra akte waardoor er nog 7 extra getuigen konden tekenen, een lach en traan van geluk... we hebben ontzettend genoten! Onze ceremonie was meer dan perfect!                      Fotocredits: Evita Copier

Henk en Bianca

Erg onder de indruk

Op vrijdag 11 mei 2018 zijn wij getrouwd door Marijke. Een hele mooie dag. Marijke heeft de plechtigheid heel goed verzorgd en geheel zoals Bianca en ik dat wilden. Wij zijn allebei eerder getrouwd geweest (scheiding/overlijden). Marijke heeft dit verleden heel mooi verwoord in haar speech. Familie en nabestaanden waren hier erg van onder de indruk. Dank hiervoor Marijke!

Jimmy en Helena

Precies zoals wij hadden gehoopt

Aanvankelijk was ons huwelijk last-minute gepland, maar de geboorte van onze zoon zorgde toch voor een wat langere voorbereidingstijd. Ach, het kan verkeren.

Je hebt er een hele mooie en persoonlijke ceremonie van gemaakt toen de dag uiteindelijk tóch was gekomen. Bedankt daarvoor Marijke, het was precies zoals wij hadden gehoopt, iedereen heeft genoten. Onze Mr en Mrs-status bevalt ons super. Mooi om nu als gezin helemaal compleet te zijn. Nogmaals heel erg bedankt!

Bart en Mariëlle

Tot in detail uitgediept

Tijdens ons kennismakingsgesprek was er meteen een klik. Marijke heeft ons het hemd van het lijf gevraagd en alles tot in detail uitgediept. Haar toespraak was dan ook echt heel persoonlijk en ontzettend leuk. We kijken terug op een prachtige dag die, mede door de bijzondere ceremonie van Marijke, nog lang in onze herinnering zal voortbestaan. Heel hartelijk dank Marijke!

Foto: Sarah Duif

 

Mark and Christel

Enorme drive en liefde voor haar vak én in perfect Engels

Marijke is absoluut uniek. Niet alleen heeft ze veel kennis van zaken waardoor je je meteen in goede handen voelt, ze heeft ook een enorme drive en liefde voor haar vak: mensen een prachtige huwelijksdag bezorgen! Alle communicatie verliep via skype en email omdat wij in het buitenland wonen, helemaal probleemloos. Zij heeft onze ceremonie in perfect Engels verzorgd, met grote aandacht voor details en onze wensen. Samen met onze gasten hebben wij enorm van de ceremonie genoten. Dank je wel voor onze prachtige dag Marijke!

 

Dane and Nicole

Professionalism and care

Ours was a wedding planned at a distance of 9600 km. A South African man to marry a beautiful Dutch lady. Marijke spent time with us, finding out how we met, what made us tick, what makes us happy.
This culminated into a fantastic speech at our ceremony that captured the very essence of the beauty of our love and involved our family and friends as well. This in all of 2 weeks before the ceremony! We can certainly applaud Marijke on her professionalism and care for the work she puts in to her clients. Her services are highly recommended to anyone who hopes for that something special on such a special day. Thank you Marijke! 

 

Mark and Christel

Truly unique

Our ceremony was truly unique, we couldn’t have been happier with it. This is what any couple would look for. Over a course of three fun Skype interviews Marijke really got to know us and we got to know her. As a result Marijke delivered an enthusiastic and inclusive service which appealed to and involved all of our friends and family, both young and old. Clearly very passionate and enormously enthusiastic, it was very much thanks to her that our very special day was such a memorable one with lots of wonderful new memories. Marijke, we really enjoyed your service, the level of care and commitment that you showed through every step of the way. We saw it, our friends and family saw it and it was gratefully received.

Johnny en Elvira

Je hele speech was zóó ons

Lieve, lieve Marijke, op 17-11-17 heb jij ons getrouwd en wat was het een bijzondere dag!
 Heel de dag scheen de zon en voor ons was jij onze zon! Wat een ongelooflijk mooie ceremonie heb je voor ons gemaakt en wat heb je op een bijzondere manier onze zoon erbij betrokken! 
Wij vonden het erg bijzonder dat je op een speciale wijze onze dierbaren en ook degenen die niet meer in ons midden zijn, erbij betrok. Er is gelachen, er is gehuild, er zijn stiltes gevallen en dat kon allemaal! Je hele speech was zóó ons!
Tying the knot; letterlijk en figuurlijk, dankzij jouw meedenken met onze dag. Dat jij op het idee kwam om de knoop er in het echie in te leggen…. Het was bijzonder, mooi, emotioneel en vóóral prachtig! 
JIJ bent prachtig! Dankjewel dankjewel dankjewel, 
dat jij onderdeel mocht zijn van onze mooiste dag! De foto's zijn nog niet klaar, je houdt er één tegoed.

 

Marco en Nathasja

Onze liefde voor elkaar perfect verwoord

Vanaf de eerste ontmoeting met Marijke hadden we gelijk een klik. En niet alleen wij, maar ook onze dochter. Iets wat voor ons heel belangrijk is, aangezien het naast onze dag ook haar dag moest worden. Deze klik resulteerde in heel wat contact tot aan onze trouwdag. En ook dit voelde altijd erg vertrouwd.
De gezamenlijke voorbereidingen waren erg leuk. We hebben echt het gevoel gehad dat we alles zelf konden bepalen, maar tegelijkertijd ook niets wisten en verrast zouden worden.
En uiteindelijk op 07.07.2017 werden we zéker verrast. De ceremonie was ongelooflijk mooi. Heel warm en heel persoonlijk. We hebben enorm genoten. Ook onze dochter is zeer betrokken in de huwelijksvoltrekking en dat had Marijke niet mooier kunnen doen!! Marijke's persoonlijke en tegelijkertijd professionele aanpak heeft onze liefde voor elkaar perfect verwoord!

Foto: Astrid de Jong Bruidsfotografie

Wolfgang und Anna

Du hast uns überrascht und gerührt

Durch private Umstände waren wir sehr spät mit unseren Auftrag an Marijke und an andere teilnehmenden Parteien an unsere Trauzeremonie. Innerhalb einer Woche hat Marijke eine ganz besondere Zeremonie aus dem Hut gezaubert und alle Fäden zusammen gebunden. Alle Parteien hat sie angewiesen, damit sie wußten was sie zu tun hatten.
Marijke, du hast uns überrascht und gerührt. Wir waren sehr beeindruckt, genau wie unsere Gäste. Während unserem Abendfest wurde noch ausführlich über die Zeremonie gesprochen. Nach drei Gesprächen mit uns hast du uns eine unvergeßliche Zeremonie gezaubert, sehr persönlich, humorvoll und auch seriös. Deine tolle Ideen haben diese Zeremonie außergewöhnlich gemacht. Unsere Gäste waren an der Zermonie beteiligt, die Stimmung war entspannt. Nicht deutschssprachige Gäste bekamen in derselben Sekunde eine englische Übersetzung von dir präsentiert. 
Du warst uns eine große Hilfe, Marijke. Unsere Kinder waren enthusiast, zusammen habt ihr am Strand geübt wie sie die Ringen zu uns bringen würden. Das Familien-zertifikat das du speziell für uns entworfen hast, ist wunderschön, wir sind sehr zufrieden. Wir wollen dir herzlich danken für deine Unterstützung und unermütliche Energie und Einsatz um unseren Hochzeitstag den schönsten Tag unseres Lebens zu machen. Das ist dir absolut gelungen!

 

Simone en Lucress

Italiaanse en Afrikaanse culturen samenbrengen

We zijn heel erg blij dat je zo betrokken was bij ons. Én dat je zoveel geduld met ons had. Je begreep meteen wat wij wilden bij onze ceremonie: onze Italiaanse en Afrikaanse culturen samenbrengen. Dat is je geweldig gelukt. Simone’s vader was zeer onder de indruk: hij had in Italië nog nooit zo’n speciale ceremonie meegemaakt!
Met jouw vriendelijkheid, spontaniteit en gezelligheid heb jij een onvergetelijke bijdrage geleverd aan het feest van onze liefde. Bedankt voor alles Marijke!

Bastiaan en Karin

Je hebt ons een supermooie en onvergetelijke ceremonie bezorgd

16 Juni was voor ons de grote dag waarop we JA tegen elkaar zeiden. We wilden dit graag in het buitenland doen en zochten een trouwambtenaar die dit kon/wilde doen. Én die ons aansprak natuurlijk.
Wat ons direct aansprak was je flexibiliteit, je inzicht in wat bij ons past en hoe je het zou gaan aanpakken. Tenslotte was de ceremonie voor ons het belangrijkste onderdeel van de dag, terwijl je daar als bruidspaar het minst grip op hebt. We hadden meteen het idee dat jij onze ceremonie perfect kon leiden.
Nu, twee weken na onze grote dag, kijken we hier nog steeds met veel plezier op terug.
Marijke, je hebt ons een supermooie en onvergetelijke ceremonie bezorgd. Informeel, met humor, maar op de belangrijke momenten ook weer met veel gevoel en correct. Wij kunnen je zéker aanraden bij andere bruidsparen die voor dezelfde keuze staan! 

Michael en Bärbel

Mit Marijke hatten wir das große Glück…

Nothing else matters - nichts als die Liebe, das Vertrauen und die gemeinsame Zukunft, die zählen! Das klingt sicherlich ‘normal‘  für eine `gewöhnliche` Eheschließung. Das Ungewöhnliche bei unserer Trauung ergibt sich aus der Tatsache, dass wir als Deutsche in den Niederlanden heiraten. Mit Marijke hatten wir das große Glück, die genau passende Standesbeamtin zu finden um unsere (un-)gewöhnliche Trauung zu realisieren.

Im Gespräch mit Marijke konnten wir deutlich machen, was wir wollten: eine Zeremonie mit Herz und Gefühl, mit der nötigen Tiefe, aber auch mit Humor. Wir wollten nichts was in Paragrafen erstarrt ist - typisch deutsch ;-). Dies haben wir dank Marijke gemeinsam erreicht. Uns als Brautpaar, unseren Trauzeugen und Gästen bleibt diese Trauung in sehr guter Erinnerung als einer Trauung mit Tränen vor Rührung und vor Lachen, in deutsch, englisch und niederländisch. Einer Trauung, bei der alle sich wohlgefühlt haben, die warmherzig und lebendig war, und die mit dem 'Ja‘-Wort abschließt.  JA, Dies war eine Zeremonie ganz nach unsrer Vorstellung. Danke so sehr Marijke! 

Gijs en Colet

Precies wat we wilden!

Marijke heeft echt op een heel persoonlijke wijze vorm gegeven aan onze ceremonie, waardoor die erg goed bij ons paste. Door oprecht geïnteresseerd in ons te zijn en dóór te vragen in de voorgesprekken kon ze een warme, humoristische en mooie rol spelen in het verbinden van onze ceremonie aan al onze familieleden en vrienden. Er was ruimte voor interactie en we hebben gelachen met elkaar, met Marijke en met onze gasten. Dat was precies wat we wilden! Ze luisterde goed naar onze wensen en verwachtingen waardoor we een hele fijne, persoonlijke en relaxte ceremonie hadden. Dankzij haar hebben we extra genoten van onze trouwdag. Bedankt Marijke!

Erdal en Zübeyde

Het gevoel dat we elkaar langer kenden

Marijke, bij jouw website hadden we meteen al een goed gevoel. Bij het kennismakingsgesprek hadden wij het gevoel dat we elkaar langer kenden dan vandaag, het voelde vertrouwd. Wij werden getroffen door jouw vriendelijkheid, spontaniteit, professionaliteit en je creatieve ideeën. 
Onze trouwceremonie overtrof onze verwachtingen. Je betrok al onze gasten in jouw toespraak, iedereen hing aan je lippen. Zeer speciaal vonden wij het feit dat jij de huwelijkssluiting tweetalig deed. Niet alleen in het Nederlands maar ook in het Turks. Dit maakte onze ceremonie heel bijzonder en onvergetelijk. We hebben enorm genoten en zijn nog steeds aan het nagenieten.

Marijke, wij willen jou heel erg bedanken voor je tijd en energie. Het was erg leuk om je ook te zien bij ons bruiloftsfeest. Je krijgt de hartelijke groeten van onze ouders en van opa en oma uit Turkije. Nogmaals bedankt voor alles!

Robert en Marijke

Marijke dacht overal aan

Marijke heeft op voortreffelijke wijze aangevoeld hoe wij de huwelijksvoltrekking  voor ogen hadden en wat bij ons paste. In het voorgesprek heeft zij heel goed naar ons verhaal geluisterd. Ze dacht mee over onze trouwceremonie, inspireerde ons en bracht originele ideeën naar voren. Heel fijn ook om haar steun te ervaren bij ons draaiboek, zij dacht overal aan.
De sfeer tijdens de ceremonie was zeer ontspannen. Marijke’s speech was luchtig, met veel humor en heel persoonlijk. Tegelijkertijd deed haar toespraak ook recht aan zo’n officiële aangelegenheid. Mede dankzij Marijke kijken wij terug op een prachtige, sfeervolle en ontspannen trouwceremonie.  Zij heeft ons door haar optreden een onvergetelijke dag bezorgd. Marijke, dankjewel voor al je goede hulp en adviezen!

Foto: Cora Stout

Rik en Tjitske

Onze kinderen voelden zich meteen op hun gemak

Wij zijn ontzettend blij dat jij onze trouwambtenaar was Marijke. Onze eerste ontmoeting voelde al meteen goed, je nam de tijd voor ons en je leerde ons in relatief korte tijd al behoorlijk goed kennen. We wisten meteen dat we een goede keuze hadden gemaakt. Je was volledig gericht op onze wensen en je dacht mee in de richting die wij graag op wilden. Wat fijn dat iemand zo oprecht geïnteresseerd is! Onze ceremonie was precies zoals wij wilden. Ontspannen, ongedwongen en gezellig, met veel humor en af en toe een traantje. Je betrok de voor ons belangrijke mensen bij je toespraak en bovenal betrok je onze kinderen erbij. Met jonge kinderen loopt een ceremonie vast nét wat anders dan gepland, maar jij kon daar erg  goed op inspelen. Onze kinderen van 2 en 4 jaar voelden zich meteen op hun gemak bij jou en daardoor konden wij ook nog meer ontspannen. Marijke, je bent een heel toegankelijk, een heel eigen persoon. Tijdens de ceremonie konden we merken dat je enorm veel liefde voor dit vak hebt. Echt fantastisch, we hebben genoten!

Jasper en Floor

Marijke betrok onze daggasten op een hele leuke manier bij de ceremonie

Toen we na onze eerste kennismaking naar huis reden, wisten wij dat onze huwelijksceremonie helemaal goed zou komen met Marijke als trouwambtenaar! Ze had heel veel vragen voor ons, vroeg door, was oprecht geïnteresseerd in ons en onze wensen. We hadden een ontzettend open, spontaan en goed gesprek.
Op DE dag zorgde Marijke dat ze ons nog even alleen sprak voordat we elkaar het 'JA-woord' zouden gaan geven. Dat was fijn!
Onze huwelijksvoltrekking was ontzettend leuk en vooral spontaan.  Marijke betrok onze daggasten op een hele leuke manier bij de ceremonie. Er werd gelachen en het voelde vooral heel goed. Mede dankzij Marijke hebben we een super dag gehad!

Foto: Marleen Marcus Fotografie, Schelluinen

Patrick en Erika

Marijke sprong erin en loste het probleem op

Zeer prettig - een vlotte vrouw met een heerlijk gevoel voor humor: zo hebben wij Marijke ervaren. Marijke heeft ons super begeleid, vanaf het moment dat we kennismaakten tot en met onze ceremonie. Haar speech had een heel persoonlijk tintje, precies wat wij wilden. Ze luistert goed, heel erg goed zelfs. Marijke had veel uit ons voorgesprek gehaald zonder dat wij dat door hadden. En toen er op de locatie iets fout ging met de muziek, sprong Marijke erin en loste het probleem op. Wat was dat een aangename verrassing voor ons! Wij hadden een hele fijne trouwdag, mede dankzij Marijke!

Ted en Ilja

Als je dan eindelijk gaat trouwen, dan moet het wél goed zijn!

Marijke, wat een luxe om jou als onze persoonlijke Babs te hebben! Jij hebt ons echt ontzorgd en je hebt een heel belangrijke bijdrage geleverd aan onze trouwdag. Daardoor is die voor ons én onze gasten onvergetelijk. In één woord: BUITENGEWOON! Als je na 25 jaar eindelijk trouwt, laat je natuurlijk niets aan het toeval over om van je trouwdag de mooiste dag van je leven te maken. Dat geldt zéker voor de keuze van onze trouwambtenaar. Marijke heeft ervoor gezorgd dat we van begin tot eind onwijs hebben genoten van onze trouwceremonie, samen met onze familie en vrienden. Marijke wist ons te verrassen en te verbazen. Uit pure emotie hebben we een traantje weggepinkt, maar we hebben ook gehuild van het lachen.
Het begon al bij het voorgesprek. Marijke voelde haarfijn aan wat belangrijk voor ons was en waarom we wilden trouwen. Sterker nog, we hadden het gevoel dat zij nog beter wist wat we wilden dan wij zelf! Vóór aanvang van onze ceremonie waren we best nerveus, maar op het moment dat Marijke ging praten was het over. Ze straalt rust en warmte uit, heeft een mooie stem en is vooral ontzettend lief. Ze genoot zichtbaar - ze straalde, net als wij! Voorafgaand aan ons huwelijk heeft ze contact opgenomen met enkele familieleden en vrienden. Samen hebben ze ons verrast door actief deel te nemen aan onze huwelijksvoltrekking. Zo nam onze dochter ons het ja-woord af, hélemaal geweldig. Hierdoor werd de ceremonie nóg specialer en intiemer. Kortom, wij prijzen ons rijk met Marijke als trouwambtenaar en bevelen haar van harte aan. Daarnaast heeft Marijke ook onze trouwkaart ontworpen. Wij hebben alleen aangegeven welke sfeer wij wilden: zomers, vrolijk, beetje gek, beetje hippie. Marijke heeft onze wensen in een geweldige kaart vertaald. We hebben er ontzettend veel complimenten over gekregen.

René en Olga

Tot in de puntjes geregeld

Vanaf onze eerste afspraak met Marijke hadden wij een zeer plezierige samenwerking.  Marijke heeft zeer veel aandacht voor details en planning, een draaiboek is bij haar in goede handen. Ze denkt aan alle mogelijke aspecten, als trouwambtenaar is zij bijzonder sterk in het meedenken en adviseren. Onze ceremonie verliep vlekkeloos. Wijzelf en onze gasten waren vol lof over de toespraak van Marijke: buitengewoon stijlvol, origineel en vol humor! Iedereen voelde zich op zijn gemak en heeft nog weken nagenoten. Met haar betrokkenheid en maatwerk ondersteunde Marijke ons als trouwambtenaar. Zij zorgde ervoor dat onze ceremonie tot in de puntjes was geregeld.  Mede dankzij de expertise en kwaliteiten van Marijke hadden wij een prachtige huwelijksdag, waarbij één van de hoogtepunten de voltrekking van ons burgerlijk huwelijk was. Marijke: wij waarderen jouw betrokkenheid en je aandacht (tot de laatste puntjes!) enorm. Nogmaals hartelijk dank voor alles!      Foto: Fotolux, Zaltbommel

Richard en Kimberley

Onze bruiloft werd een overgetelijke dag dankzij Marijke

Marijke heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft een onvergetelijke dag is geworden. Bij onze eerste ontmoeting stelde ze ons al snel op ons gemak, zij had de volle aandacht voor ons. Je merkt dat Marijke dit vaak doet, maar ze gaf ons zéker niet het gevoel dat we één van de velen waren. Ze is daarnaast erg creatief in haar speech en weet ook de nodige tips te geven. Marijke is betrokken geweest vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat we de trouwzaal verlieten.
Marijke, bedankt voor de energie en tijd die je hebt geïnvesteerd in ons huwelijk. Wij vonden dit erg bijzonder en zijn je er erg dankbaar voor.

Foto: Imre van Eijl Fotografie

Jamahl en Yeliz

Voor altijd een plekje in ons hart!

Vanaf ons kennismakingsgesprek wisten we dat Marijke het ging worden, we hadden gelijk een klik met haar. Met open armen werden wij ontvangen in haar werkkamer. Marijke was vriendelijk, geïnteresseerd in onze love story en erg enthousiast om met onze ceremonie aan de slag te gaan. Vanaf ons kennismakingsgesprek tot de dag van de bruiloft onderhielden we nauw contact met haar. Ze is heel betrokken en nam regelmatig contact op om ons tips te geven en ideeën uit te wisselen.
Op onze big day heeft ze onze ceremonie perfect laten verlopen en dat terwijl wij als bruidspaar flink later arriveerden dan gepland. Ondanks de tijdsdruk bleef Marijke kalm en nam ze gewoon de tijd voor ons. Zo zorgde zij voor een onvergetelijke ceremonie en huwelijksvoltrekking, met een lach en een traan. Marijke: onwijs bedankt. Je hebt voor altijd een plekje in ons hart!

Gert-Jan en Marja

Alsof ze ons al jaren kende

Omdat het voor ons beiden een tweede huwelijk was, wilden we het bescheiden houden. Marijke heeft door haar warme persoonlijkheid een hele mooie invulling gegeven aan onze huwelijksvoltrekking. Vooraf hebben wij elkaar uitgebreid gesproken. Ook heeft zij enkele naasten telefonisch benaderd. Dit gaf ons het gevoel alsof Marijke ons al jaren lang kende. Bijzonder was ook dat zij de kinderen actief bij de ceremonie betrok. Mede dankzij Marijke werd onze trouwdag onvergetelijk!

Michel en Galina

Als bruidspaar verdien je niets minder dan Marijke!

Als bruidspaar hadden we speciale wensen, zoals in de regel elk bruidspaar deze mooie dag bijzonder wil maken. Marijke is een trouwambtenaar die wensen feilloos kan omzetten in de praktijk. Bovendien kan zij net dat beetje extra toevoegen en dit heeft ons blij verrast. Een aantal van onze gasten verwelkomde zij in het Russisch! Voor een mooie ceremonie en een onvergetelijke dag verdien je als bruidspaar niets minder dan zo'n betrokken trouwambtenaar als Marijke.

Jack en Cherrida

In ons geheugen gegrift

Onze trouwdag staat in ons geheugen gegrift als ontspannen, professioneel en ook vooral vol humor! Met veel dank aan Marijke!
Tijdens een leuk kennismakingsgesprek wist zij ons te prikkelen waardoor zij een goed beeld kreeg van ons als personen en als aanstaand echtpaar. Dit bleek wel tijdens onze huwelijksceremonie waar Marijke ons én onze gasten wist te verrassen en vermaken met een prachtige huwelijksspeech. Met natuurlijk ook een serieuze ondertoon.

Richard en Angelina

Our choice couldn’t be more perfect

We want to thank you Marijke, because you made our day unforgettable; the ceremony was beautiful, you described our story in a very funny and particular way. It definitely made us go back in time and live it once more, with a big smile on our faces!
We also appreciated that in such a short time you were able to prepare such a fantastic ceremony for us! Thanks for being involved in it and live this beautiful experience with us and in English, it was magical! Our choice for you as our wedding officiant couldn’t be more perfect!

Merijn en Marleen

Een buitengewone dag

Een ceremonie met een vleugje humor en ons persoonlijke verhaal was onze wens. En dat was het! Vele gasten vertelden ons dat zij geraakt waren door de persoonlijke ceremonie met een lach en een traan en dat kunnen wij alleen maar beamen. Onze persoonlijke verhalen en gevoelens heeft Marijke perfect omgezet naar een unieke ceremonie met oog voor detail. Door de tijd en aandacht gedurende de voorbereidingen voelde het alsof Marijke ons hele verhaal kende. Tevens droegen haar enthousiasme en vriendelijkheid bij aan een prettige sfeer. Beste Marijke, dankzij deze ceremonie werd onze bijzondere dag een buitengewone dag. Bedankt!

Harry en Tanja

Persoonlijke manier van werken

Marijke was betrokken bij de meest speciale dag van ons leven, of nóg beter: bij het mooiste moment in ons leven. Ze is als Babs zeer betrokken geweest door haar persoonlijke manier van werken. Ze ziet heel goed wat een bruidspaar wil en nodig heeft, ze kan je erg op je gemak stellen door naar je te luisteren en alle vragen te beantwoorden die je hebt. Ze vindt geen vraag raar en heeft alle tijd en geduld om ze te beantwoorden. Humor is een groot stuk van haar manier van werken, wat wij erg prettig vonden. Een heel mooie ervaring, waar we met veel liefde op terug kijken. Marijke: we hopen dat je nog veel bruidsparen gelukkig kan maken zoals je dat bij ons hebt gedaan. Bedankt!

Foto: Elodie Burrillon

Aise en Faruk

Your smile is worth a million

Marijke, wat een mooie en prachtige ceremonie heb jij voor ons gehouden. Jij maakte de dag voor ons magnifiek, magisch en uniek. Your smile is worth a milion. Thank you for the unforgettable day. With love, Faruk en Aise.

Beba (zus van Faruk)

‘Zo’n trouwambtenaar heb ik nooit eerder gezien’

De manier waarop jij het huwelijk van Aise en Faruk hebt voltrokken was buitengewoon prachtig. De passie die jij toonde was wonderbaarlijk. De manier waarop jij hun verhaal bracht, maakte deze ceremonie enorm bijzonder. Het verhaal dat jij in je eigen woorden hebt opgeschreven was uitermate interessant en leuk om naar te luisteren. Een ambtenaar die zó gepassioneerd en met zoveel plezier een huwelijk voltrekt, heb ik nooit eerder gezien. Chapeau! Heel veel liefs, Beba en de rest van de familie.

Robert en Roxanne

Op en top service with a smile

Wij hebben Marijke ervaren als een interessante en heel aparte trouwambtenaar. Ze is oprecht geïnteresseerd in ons als bruidspaar en dat zie je terug in haar speech tijdens de huwelijksceremonie. Ook door haar oprechte interesse kan zij makkelijk improviseren als iets niet volgens planning loopt. Naast een sympathiek en vriendelijk karakter heeft Marijke ook veel gevoel voor humor. Dit kwam bij ons huwelijk goed van pas omdat wij echte lachebekken zijn. Wij denken echter sowieso dat Marijke zich door haar open karakter bij elk type karakter kan aanpassen. Wat wij ook een pluspunt vinden bij Marijke is dat ze ook als wedding planner fungeert. Ze kwam met een paar leuke ideeën voor onze ceremonie en heeft op het laatste moment nog een fotograaf voor ons kunnen regelen. Super, dit noemen wij: op en top service with a smile! Wij hebben mede dankzij Marijke een prachtige dag gehad. Nogmaals bedankt!

Erikjan en Susanne

Jij bent een échte vakvrouw

Marijke, jouw profiel sprak ons meteen erg aan: luchtig, humoristich en heel professioneel. Het klopte hélemaal: jij was voor ons de juiste keuze. We hebben heel prettig met elkaar om de tafel gezeten om onze wensen te bespreken en de puntjes op de ‘I’ te zetten. Vanuit jouw ervaring en creativiteit heb jij een aantal leuke ideeën geopperd, die onze trouwdag een extra romantisch tintje  hebben gegeven.
Betrokkenheid staat bij bij jou hoog in het vaandel. Die zorgde voor een onvergetelijke speech en een ontspannen sfeer tijdens onze ceremonie. Een lach en een traan, daar is gewoon plaats voor. Marijke, jij hebt ons laten voelen dat het ónze dag was. Jij bent een échte vakvrouw, jij voert je vak uit met volle overtuiging en passie. Nogmaals onwijs bedankt! We hebben genoten en wij wensen je heel veel succes!

 

Arnold en Vanessa

Persoonlijk, warm en met veel liefde

Marijke wat een bijzondere vrouw ben jij! En wat hebben wij een geweldige dag gehad. Je deed het fantastisch: leuk, ontspannen. Je had niet alleen aandacht voor ons, maar ook voor onze dochter van vier en voor onze gasten. Vooral de getuigen heb je op een bijzondere manier bij ons huwelijk betrokken. Ook de voorbereidingen voor deze dag verliepen heel prettig, je nam echt de tijd voor ons. Met veel aandacht heb je gezorgd voor een onvergetelijke ceremonie: persoonlijk, warm en met veel liefde. Bedankt voor alles!

 

Ron en Wanda

In één woord: WOW!

Wanda: You were our best choice for a registrar, we couldn't expect more from you. You acted like you were part of our family.  We would like to thank you for making our wedding ceremony so personal and that you involved in every little detail about our relationship. You even said some words in Romanian language! That impressed my mom to tears. You were very helpful and gave us tips, like a true friend. You gave us the time of our life with your speech (in english!) and beautiful words. In only one word it was WOW,WOW,WOW! Thank you so much for everything.
 
Ron: jij was als trouwambtenaar onze eerste keuze. Het bleek een zeer goede keuze te zijn. Jouw vriendelijke persoonlijkheid en de manier waarop je ons huwelijk voltrok was zéker in only one word: WOW,WOW,WOW!
Ook de genodigden werden er persoonlijk bij betrokken en waren hiervan erg onder de indruk. De tips die je ons gaf waren perfect, met name de voor ons geschikte locatie. Ook het emailverkeer verliep prettig. Het was al met al een zeer geslaagde dag waarin jij een zeer belangrijke rol hebt gehad. Bedankt voor je betrokkenheid, mooie speech en vriendschap.

Ako en Laura

Als we het zouden overdoen: Marijke!

Marijke als trouwambtenaar kiezen was een bijzonder goed besluit. Het begon met een goed gesprek vooraf in haar werkkamer Zij was goed voorbereid, wij niet :)
Gaandeweg voelden wij ons zó op ons gemak dat het verhaal over onze eerste ontmoeting en onze eerste kus zeer natuurlijk naar buiten kwam. Marijke liet ons nadenken en gaf ons 'huiswerk' mee. Zij maakte ons ook alert op zaken waar we niet eerder over hadden nagedacht. Daardoor was het op de dag zelf zeer persoonlijk, intiem, emotioneel, vrolijk, zeer bijzonder en helemaal geslaagd. Zo wilden wij het alle twee eigenlijk heel graag hebben. Marijke heeft dit aangevoeld en met een zeer levendige, geestige, persoonlijke en beslist niet saaie toespraak tot uitdrukking gebracht. Onze getuigen, familie en vrienden werden rijkelijk benoemd en betrokken bij de ceremonie. En dat maakte de dag zeer persoonlijk.
Wij willen Marijke bedanken, we kijken met veel plezier terug op onze huwelijksceremonie. Als we het over zouden doen dan zouden we opnieuw Marijke vragen om onze trouwambtenaar te zijn.

John en Ingrid

De middag begon super door jou!

Marijke, wij willen je nog een keer ontzettend bedanken voor de mooie en gevarieerde speech. Daarmee zorgde je voor een lach én een traantje. Jouw speech was echt top, echt perfect. Hij gaf ons verhaal perfect weer, heel herkenbaar. Onze gasten raakten er na de ceremonie maar niet over uitgepraat. Onze complimenten Marijke!
De middag begon super door jou en de rest van de dag was daardoor ook heerlijk ontspannen. Je hebt ons én mijn vader en John’s dochters echt een dag bezorgd om nooit te vergeten! Ontzettend bedankt voor je fantastisch leuke ceremonie. Super bedankt!

Kemal en Halime

Het hield niet op bij een gesprek

Het profiel van Marijke op de website vonden we heel spontaan en passievol. Na een telefoongesprek waren we daar nog meer van overtuigd. Tijdens ons kennismakingsgesprek was Marijke zeer geïnteresseerd in ons en in onze religie. En dat hebben wij als heel fijn ervaren! Marijke gaf ons de ruimte om na te denken over bepaalde zaken. Na ons gesprek hebben wij dan ook veel heen en weer gemaild met elkaar. Het hield dus niet op bij een gesprek en dat was zeer prettig.
Marijke verraste onze familie uit Turkije met een Turkse begroeting. Onze trouwceremonie was leuk, spontaan en grappig. Wij hebben ervan genoten.

Harm en Adriën

Precies wat we nodig hadden

Wat hebben we genoten van onze huwelijksvoltrekking! Voorafgaand hebben we een uitgebreid persoonlijk gesprek met Marijke gehad, waarbij we onze wensen konden delen.
Jouw ideeën om de ceremonie persoonlijk te maken waren precies wat we nodig hadden. Zoals o.a.een trouwbelofte aan elkaar uitspreken. Het leek ons erg spannend, maar we zijn zó blij dat we dat hebben gedaan. Dit heeft de ceremonie erg bijzonder en écht compleet gemaakt. We kijken terug op een geweldige ceremonie. Marijke, nogmaals bedankt voor onze persoonlijke, mooie ceremonie!

Arie en Lucy

Persoonlijke en warme benadering

Onze trouwdag was van het begin tot het eind een stralende en geweldige dag. Als Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand heb jij hieraan een grote bijdrage geleverd. Jouw persoonlijke en warme benadering straalde naar alle aanwezigen in de trouwzaal. Dit maakte de ceremonie heel intiem en zeer speciaal. Wij kijken met veel plezier terug op een onvergetelijke dag en willen jou daarvoor hartelijk bedanken.

Daniëlle en René

Onze zoon heeft het er nog steeds over

Wat hebben wij van je genoten Marijke! Onze huwelijksvoltrekking was heel bijzonder en gezellig door jouw persoonlijke speech. Voor ons als gezin en voor onze zoon Damian heb je er een feestje van gemaakt. Nu – twee weken later, heeft hij het er nog steeds over. Dankjewel voor alles!

Marcel en Deniece

Onze verwachtingen vér overtroffen

We waren érg blij met jou en met jouw mooie en persoonlijk gerichte speech. Je hebt onze verwachtingen vér overtroffen. Alles was meer, leuker en mooier dan we er van hoopten of verwachtten!
Je hebt een goede, duidelijke spreekstem, je sprak rustig en goed verstaanbaar, ook voor alle aanwezigen tot achterin de zaal. Je ziet er sowieso prachtig en verzorgd uit.
Je nam de regie duidelijk in handen en je had alles van tevoren goed uitgelegd, waardoor je eventuele onzekerheden bij voorbaat al wegnam. Dit alles maakte deze dag tot de meest bijzondere dag van ons leven. Ook onze gasten waren blij verrast. Leuk dat je niet alleen de bruid liet weggeven door haar vader, maar ook de bruidegom door zijn moeder. Al met al een onvergetelijk mooie gebeurtenis in ons leven! Grote dank Marijke!

Gerbert en Tessa

Topdag!

Marijke, jij hebt ervoor gezorgd dat de dag waarop wij ons geregistreerd partnerschap sloten een topdag werd. Zoals jij in jouw speech ons verhaal vertelde, gaf ons als stel heel goed weer. Je hebt ons prima begeleid bij de voorbereidingen.
Marijke, je bent een prettig mens. Wij bevelen je van harte aan als trouwambtenaar!

Edwin en Manuela

Perfect geslaagde dag

Marijke, mede dankzij jou kijken wij terug op een perfect geslaagde dag. Onze contacten waren vanaf het begin heel fijn en ontspannen. Je speech was geweldig – persoonlijk en met humor. Nogmaals onze hartelijke dank. We wensen andere bruidsparen jou toe als hun trouwambtenaar!

Coosje and Nadeem

Wonderful and romantic

Marijke gave us a wonderful, romantic ceremony that we remember with a lot of joy. She showed great insight in understanding our situation and personalities. We would definitely recommend her services to any couple getting married!
Marijke: thank you again for the wonderful ceremony. We enjoyed it very much.

Sjors and Jolly

Once in a lifetime event

Marijke handled our wedding ceremony as a very special, once in a lifetime event in our lives. She exceeded our expectations, everything turned out just perfect for us and for everyone who witnessed our wedding ceremony! All because of Marijke's professional and special approach. We were very honored to have you as our wedding officiant, Marijke. Your speech reflected both us as individuals and our love story. It was very personal and humorous as well. We loved it!

We choose Marijke as our wedding officiant not only because she made us feel a ‘priority’ from the very first time we contacted her through email, but mainly because she made us feel comfortable from the very first time we met her. She has a very postive and happy personality which attracted us.  Once again, super thank you Marijke!

Erwin and Katherine

Very impressed by your involvement

Just a small note to say thank you again for the beautiful wedding ceremony. All of our guests were very impressed by your involvement and passion towards our wedding and we were extreemly touched by the nice words that you offered!
Thanks again for making this day that much more special.