Foto: Hezter Fotografie
Buitengewoon trouwambtenaar

Maatwerk begint uiteraard met een persoonlijke kennismaking. Dat is stap één. Ik raad jullie aan om ruimschoots van tevoren contact met mij op te nemen. Niet alleen weet je dan of ik beschikbaar ben (een rustige gedachte), maar vooral omdat we dan kunnen voelen of wij (ook) een match hebben. Daar valt of staat een buitengewone trouwceremonie immers mee. Stel dat we niet matchen, dan hebben jullie de tijd om iemand anders te zoeken waarmee jullie wél een klik hebben en die jullie huwelijksdag onvergetelijk kan maken. 

Jullie wensen en ideeën

Die persoonlijke kennismaking is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Ons gesprek vindt plaats in mijn werkkamer bij mij thuis, in Gorinchem en duurt ongeveer een uur. Voelen wij een klik en besluiten we om met elkaar in zee te gaan, dan zetten we stap twee. Dat is het voorgesprek, pakweg zes weken vóór jullie huwelijk, bij jullie thuis of bijvoorbeeld op jullie huwelijkslocatie. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en vertellen jullie mij over jullie liefdesverhaal en jullie dromen - in geuren en kleuren.  Ook bespreken we jullie wensen en ideeën voor jullie trouwceremonie. En natúúrlijk draag ik daarvoor ideeën en tips aan. Ook bespreken we wie ik eventueel kan benaderen voor inside informatie over jullie, wie eventueel een rol gaat/gaan vervullen in jullie ceremonie, en hoe we jullie kinderen gaan betrekken bij jullie ceremonie - als jullie dat willen. De voorpret van het oefenen met jullie kinderen, zien jullie het al voor je? En natuurlijk komt ook jullie favoriete muziek aan bod. De muziek die tijdens verschillende momenten in de trouwceremonie te beluisteren is - gaan jullie voor live muziek of mechanisch? Hoe dan ook: júllie muziek, die ook weer een stukje van jullie liefdesverhaal vertelt.

Schatkist vol ideeën

Verreweg de meeste bruidsparen hebben geen of weinig ervaring met een trouwceremonie en al helemaal niet met een Buitengewone Trouwceremonie. Logisch natuurlijk! Met veel plezier mail ik jullie ter inspiratie mijn e-magazine over de trouwceremonie, boordevol tips en ideeën. Natuurlijk is dat niet volledig  - ieder bruidspaar is immers uniek en verdient een trouwceremonie 'op maat'. Jullie eigen ideeën en wensen nemen we daarin uiteraard mee! Zo creëren we samen de ceremonie van júllie dromen.
Als dit bij jullie past en als júllie dat leuk vinden, zijn er bijvoorbeeld verschillende rituelen waarmee jullie je huwelijk nóg persoonlijker kunnen maken. En waarbij jullie ook je kinderen of gasten kunnen betrekken. Denk bijvoorbeeld aan een ring warming ceremony, een zandritueel of een lintenritueel. Ik inspireer jullie met plezier - mijn schatkist vol ideeën staat tot jullie beschikking!

Vertrouwen en openheid

Met ‘mijn’ bruidsparen bouw ik zo in relatief korte tijd een vertrouwensband op. Ik treed jullie tegemoet vanuit mijn hart, ontspannen, met openheid en oprechte interesse. Ik leef mij persoonlijk in jullie in en ik luister heel goed - ook naar dingen die misschien niet zo duidelijk worden uitgesproken. Ik koppel altijd terug wat ik hoor. Daardoor voelen bruidsparen zich al snel op hun gemak bij mij. Zo ontstaat een fijne sfeer van vertrouwen, betrokkenheid en openheid, waardoor wij dicht bij elkaar kunnen komen. Onontbeerlijk wat mij betreft - deze elementen zijn als zuurstof voor de creatie van jullie unieke, persoonlijke en buitengewone trouwceremonie. Zo krijgt jullie trouwceremonie de inhoud en vorm zoals die jullie voor ogen staat: de trouwceremonie van jullie dromen.